Mærk Jobbet – Ajax København

22. december 2021

Tilbage i april måned i år lancerede Divisionsforeningen og alle klubberne i Bambusa Kvindeligaen i samarbejde med FlexFabrikken, Grundfos Foundation og en række lokale jobcentre et storstilet projekt kaldet ”Mærkjobbet”, som har til formål at hjælpe hundredvis af ledige unge ind på arbejdsmarkedet.

Projektet går i alt sin enkelthed ud på, at FlexFabrikken i samarbejde med de lokale jobcentre identificerer og gør de unge klar til at indtræde på arbejdsmarkedet. Håndboldklubberne byder de unge indenfor i fællesskabet og rækker ud til deres store erhvervsnetværk, hvorefter virksomhederne, optimalt set, i sidste ende ansætter.

For nyligt har vi, i Ajax København afsluttet vores første hold af unge kursister i Mærk Jobbet.
Og med rigtig, rigtig fin succes!

Kursisterne på vores første hold i projekt Mærk Jobbet er enten kommet i fast job, har startet virksomhedspraktik, eller er startet i praktikforløb med henblik på uddannelsesstart. Vores samarbejde med både egne sponsorere og partner, medarbejder fra Mærk Jobbet, samt forskelligt involverede fra jobcentrene, har været med til at vi har afsluttet vores første hold, med en succesrate på 80%!
Og det har kun kunne lade sig gøre, fordi rammerne omkring projektet har været for rigtigt fordelagtige, for alle de deltagende unge mennesker.

På billedet ses en af vores kursister efter et endt forløb, sammen med Ligakvindernes cheftræner, Rasmus Poulsen, der har været gennemgående figur fra Ajax København igennem hele forløbet, chefkonsulent fra Mærk Jobbet, Hanne Nyström, samt konsulent fra Socialt Udviklingscenter, Simon Haugegaard.

Tak til alle dem der har været med til at sparke projektet i gang på fornemmeste vis!
Vi glæder os til at tage imod nye hold i 2022!

Ajax København – Resultater med socialt ansvar!