Magnus Andersen forlænger samarbejdet i yderligere 2 år

20. december 2013

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi sammen med højre back Magnus Andersen har forlænget samarbejdet i yderligere 2 år, frem til 2016.

 

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftale:
– Jeg er glad for, at Magnus har valgt, at forlænge aftale med os i yderligere 2 år og fortsætter:

 

– Magnus skiftede midt i sæsonen 2012/2013 til os fra FIF og var indledningsvis tiltænkt en plads som ”bobler”, så han kunne udvikle sit spil.  Men fra start af nuværende sæson blev Magnus rykket op i 1. holds truppen og har, med sit eksplosive og direkte spil været en stor og meget positiv overraskelse og er på nuværende tidspunkt nr. 8 på topscorerlisten i 1. division med 73 mål i 14 kampe – et flot snit på 5,2 mål pr. kamp.  Flot af en kun 19 årig spiller med sin første rigtige sæson i 1. division.

 

Cheftræner Søren Ole Nielsen:

– Magnus har indtil nu haft en fantastisk start på sin seniorkarriere og har vist sit store potentiale.  En af hans største kvaliteter er hans drive – han kommer buldrende uanset hvem han står overfor.  Magnus har et stort potentiale for tempohåndbold, som vi gerne vil spille i AJAX København.  Til hverdag udviser han en bemærkelsesværdig træningsiver, slutter Søren Ole Nielsen.

 

Magnus:

– da jeg skiftede til AJAX København var det med vished om, at AJAX København er en klub, hvor der er store muligheder for en spiller som mig.  Klubben har de samme ambitioner som jeg selv har nemlig, at spille håndbold på højeste niveau. Jeg er derfor rigtig glad for, at jeg sammen med AJAX København har kunnet forlænge min aftale for yderligere 2 år og ser frem til i indeværende sæson, at holdet rykker længere op i toppen af tabellen.

 

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

 

Direktør Jannik Hansen, mobil 23 72 34 60

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90