Mathilde Juncker som redningskvinde i Ajax København

4. januar 2022

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Ajax København Ligakvinder har haft vores at kæmpe med på keeperpositionen. Derfor er det også med store glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har lavet en aftale med den rutinerede keeper, Mathilde Juncker, gældende for resten af sæsonen.

Det er altså ikke nogen hvem som helst der tilgår Ligakvindernes trup i den resterende halvdel af sæsonen! Ikke nok med at den 28årige keeper er noteret for et hav af kampe og dertilhørende redninger i den danske liga, så er der ligeledes 5 kampe på det danske A-landshold og 6 kampe på B-landsholdet på CV’et.

Juncker har af forskellige årsager, været fri på markedet i denne sæson, men har de seneste måneder haft stor lyst til at vende tilbage til håndboldbanen. Vi er meget glade for den retur til håndbolden bliver hos os – og har i den forbindelse spurgt Juncker til hvordan opstarten i Ajax København har været:

Opstarten har været god, jeg er blevet taget rigtig godt imod og jeg er bare blevet bekræftet i at det er en rigtig god gruppe at komme ind i. Mit mål er at nå min gamle håndboldform indenfor den næste periode og så håber jeg at vi som hold kan bygge videre på pigernes solide efterårssæson”.

 

Mathias Berg, Direktør for Ligakvinderne siger således om den nyeste tilføjelse til truppen:

Det er jo ikke nogen ønskesituation vi har stået i, efter Clausens graviditet og Monos knæskade, så at få Mathilde Juncker tilknyttet resten af sæsonen, er ærlig talt lidt af en drømmeløsning. Juncker er en virkelig dygtig og rutineret keeper, at hun så også samtidig er meget grundig i sin kampforberedelse, super ærgerrig, og sød og rar, sætter bare en stor, tyk streg under hvor stort et scoop vi har gjort os i Ajax København. Jeg er glad!

I hele Ajax København forstår og deler vi direktørens glæde, hvorfor vi også glæder os helt enormt til at se Juncker i aktion. Heldigvis skal vi ikke vente ret længe – hun er nemlig med så snart vi får lov til at spille første kamp i 2022.

Endnu engang velkommen til Juncker – kom så Ajax København!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk