MayDay Vinduespolering forlænger med Ajax København

27. maj 2015

MayDay Vinduespolering har i dag forlænget aftalen med Ajax København med yderligere 1 år, men aftalen er lavet som en rullende aftale og forventningen fra begge sider er, at den vil løbe over en lang årrække.

Thomas Vrou, ejer MayDay Vinduespolering siger om den nye aftale: “Vi har været med et års tid og har på kort tid fået en del opgaver, men bestemt også nogle gode håndboldoplevelser i Bavnehøj Arena. Vi har også oplevet et netværk som tager imod dig med åbne arme, så du med det samme føler dig velkommen og som en del af et fællesskab. Vi glæder os til den nye sæson, det biver spændende at være en del af det”.

SmaaKlister-Mayday

MayDay Vinduespolering har været med siden sensommeren 2014 og Thomas Vrou, ejer af MayDay Vinduespolering, har været yderst aktiv, ikke bare i netværket, men bestemt også på tilskuerpladserne. Det vidner om en partner som engagerer sig, og det er også mit klare indtryk at han ønsker at engagerer sig endnu mere i den kommende sæson. Det betyder meget for Ajax København, at vi kan tiltrække partnere som går ind i både netværk men som samtidig bakker om det sportslige. Vi glæder os meget over at MayDay Vinduespolering fortsætter i Ajax København“, udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig Ajax København.

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102