Merco Print A/S er ny partner i AJAX København

20. november 2015

Vi har fået en forrygende start i AJAX København partner netværk og senest har Merco Print indgået en aftale for resten af sæsonen, med henblik på forlængelse.

John Riisgaard, Merco Print Køge siger om aftalen: “Jeg blev inviteret med ind af Thomas Vrou fra MayDay Vinduespolering og blev overrasket over den super modtagelse jeg fik af AJAX København og de eksisterende partnere. Det er et stærkt netværk med en helt speciel stemning som tiltaler mig meget. Jeg blev også tiltrukket af stemningen i hallen som også er helt unik. Når det er sagt, er det bestemt ingen hemmelighed, at Merco Print går ind i AJAX København med en forventning om at kunne få omsætning via netværket. Det tror vi på vil ske og vi vil i så fald også sikre at AJAX København kan få glæde af det.

Merco Print

Jeg er utrolig glad for at Merco Print og John Riisgaard er gået ind i AJAX København. John kommer med et super engagement og et afmsittende humør som passer perfekt ind i netværket. Samtidig har John også en masse idéer og er hurtig til at afdække muligheder for både partnere, netværk og klubben. Det betyder også rigtig meget at vores eksisterende partnere gør en indsats for at tage gæster med, som MayDay Vinduespolering har gjort i dette tilfælde og der skal lyde en stor tak til Thomas Vrou.” udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig, AJAX København.

Du kan læse meget mere om Merco Print A/S og hvad de kan tilbyde på deres hjemmeside www.mercoprint.dk

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102