Meyer takker af i Ajax København

17. februar 2022

I 2018 kom Andreas Meyer Ejlersen til Ajax København fra SG Flensburg-Handewitt, og til sommer skal Meyer til at vogte buret et andet sted end i Bavnehøj Arena.

Når indeværende sæson slutter, er det for den 24årige keeper blevet til 4 sæsoner, omkring 85 kampe og flere redninger i Ajax København trøjen end vi kan tælle.
Om sin tid i Ajax København siger Andres selv:

Jeg har været rigtig glad for min tid i Ajax København. I de 4 år jeg har været her, har jeg haft mulighed for at kombinere min uddannelse med muligheden for at spille håndbold i 1 division.
Jeg har lært meget i min tid i Ajax og det er jeg meget taknemmelig for
!”.

Vi har naturligvis også indhentet en udtalelse fra direktør for 1.Divisions Herrerne, Daniel Svensson, der ikke er sen til at sende Meyer ud ad døren med et par, fortjente, velmenende ord:

Andreas har udviklet sig enormt meget siden han kom til Ajax København og er en top 1.divisions målmand – med virkelig flotte præstationer over de sidste år. Det har været en fornøjelse at følge den udvikling, der er kommer igennem dedikation, benhårdt arbejde og samspil med målmandstræner Claus Brunse.
Der skal lyde en kæmpe tak, til Andreas, for den person han er og for indsatsen i Ajax København
.”

I hele Ajax København stemmer vi i hos direktøren, og siger sender en kæmpe tak for indsatsen samt et behørigt held og lykke på den videre rejse til Meyer!
Nu glæder vi os til at følge Meyer i slutfasen af sæsonen, så han og holdkammeraterne kan få rundet godt af i 1.Division!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995