Mikkel Markussen skifter til AJAX København

13. september 2015

Pressemeddelelse

København, 13. september 2015

Ny venstre back til AJAX København

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi i AJAX København har indgået aftale med 23 årige Mikkel Markussen.

Mikkel Markussen har fået sin håndboldopdragelse i Helsinge, hvor han er opvokset og har som senior dels spillet i Nordsjælland Håndbold, svenske OV Helsingborg og senest i den schweiziske 1. divisionsklub TV Birsfelden.

Planen for Mikkel Markussen var, at han efter forrige sæson skulle videre til tysk håndbold, men en optagelse på DTU ændrede disse planer, og han vendte hjem til Danmark. Siden hjemkomsten har Mikkel Markussen trænet med dels hos Nordsjælland Håndbold og hos Helsingør Håndbold.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftale:
Vi er i AJAX København glade for, at kunne tilknytte en spiller som Mikkel Markussen til truppen med øjeblikkelig virkning, og fortsætter

Med Mikkel Markussen får vi tilført en spiller som er opdraget i den danske håndboldkultur og en spiller som trods sin unge alder allerede har prøvet gamet i både den danske håndboldliga og i udenlandske klubber. Senest i schweiziske TV Birsfelden, fik Mikkel Markussen lov til at mærke på egen krop, hvad det vil sige, at spille fysisk.

Mikkel Markussen er 196 cm høj og vejer 93 kg. og har 4 U18-landsholdskampe på sit CV, slutter Ole Christensen.

mikkel markussen

Mikkel Markussen udtaler om aftalen:
Jeg er rigtig glad for, at jeg sammen med AJAX København er blevet enige om, at jeg skal fortsætte min håndboldkarrierer der.

Efter mit ophold i Schweiz ser jeg frem til, igen at komme til at spille i Danmark. AJAX København kender jeg rigtigt godt og jeg ved, hvad klubben står for og jeg er blevet rigtig godt modtaget. At der så også er flere spillere på holdet, som jeg har spillet sammen i Nordsjælland Håndbold eller kender som modstandere gør det helt sikkert nemmere for mig, og fortsætter

Min oplevelse af AJAX København, holdet, træner teamet og den sportslige ledelse er, at der er et stort engagement og et stort drive for igen, at få AJAX København op blandt de bedste hold i Danmark og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at hele AJAX København kan opnå dette mål, slutter Mikkel Markussen.

Stor tak til partnere
Tilknytningen af Mikkel Markussen har ikke været mulig uden støtte fra vores partnere. Der skal derfor lyde en stor tak til:

[one_half last=”no”]DFA[/one_half][one_half last=”yes”]Works_online_logo[/one_half]

[one_half last=”no”]PrivatPension[/one_half][one_half last=”yes”]SOS_Dansk-Autohjlp_670_180[/one_half]

[one_half last=”no”]letregnskab[/one_half][one_half last=”yes”]sst[/one_half]

[one_half last=”no”]oens-ejendomsservice-logo[/one_half][one_half last=”yes”][/one_half]

 

 

Alle har de et ønske om at støtte op om AJAX København og det fælles mål, at få AJAX København op i ligaen og har alle bidraget til at vi i dag kan meddele at Mikkel Markussen skifter til AJAX København.

Supplerende spørgsmål rettes til:
Sportschef Ole Christensen, mobil 2966 5990.