Mollie-Special! Kom tæt på vores nye stregspiller

21. august 2019

Som en del af optakten til den kommende Liga sæson, har vi taget en snak med vores nye spillere som er kommer til i sommerpausen. Vi starter ud med, Mollie Edelved som er kommet til Ajax fra Gudme HK. Hør bl.a, hvilken bil hun kører i og hvilket kollegie hun ville vælge, hvis hun gik på Hogwarts!

 

Hvem er du?                                                  Mit navne er Mollie, jeg er født og opvokset her på djævleøen i byen Holbæk. I sommers blev jeg student efter at have været bosat på Fyn de sidste 4 år. Jeg har spillet håndbold siden jeg var 10 år og elsker alle de oplevelser sporten har medført! Lige nu er jeg bosat på Islands brygge i en lejlighed sammen med en veninde og arbejder som lærervikar! Når ikke telefonen ringer om morgenen går dagen ofte med styrketræning og en ny serie på Netflix eller HBO.

Position: Streg

Alder: 20

Favorit håndboldspiller: Hmm, den skal jeg lige tænke over.

Favorit sportsgren: Well, Håndbold!

Favorit ret: kan ikke nævne én, er kæmpe fan af alt hvad der kan spises medmindre det er fisk der smager for meget af fisk.

Favorit film: Ser alt for mange serier til at jeg kan huske hvornår jeg sidst så en film, meen film jeg altid kan se igen er Phantom of the Opera, Saw-filmene, Taken, Gladiator mm. (hmm okay der er en del)

Hvilken bil kører du i?  Min skønne bil, Høne, er blevet skrottet da hun var blevet for gammel og hun er nu blevet genfødt som en lækker rød Mustang (altså cykel ? )

3 fun facts: Jeg kommer sød chilisovs på ALT, jeg har en svaghed for at pille næse og så græder jeg til alt der er bare en smule rørende.

Hvis du gik på Hogwarts, hvilket kollegie var du så placeret på og hvorfor? Gryffindor, uden tvivl!

Hvor har du tidligere spillet? Holbæk Håndboldklub og GOG (Gudme HK)

Hvem har været den vigtigste motivation for dig i din karriere?       Min familie uden tvivl. De har støttet og presset mig på alle de rigtige tidspunkter og det er jeg meget taknemmelig for!

Største øjeblik som håndboldspiller?   Da jeg blev udtaget til ungdoms OL og vi kom på 2. pladsen

Hvorfor faldt valget på Ajax?  Fordi jeg kun har hørt gode ting om sportmiljøet i Ajax og derfor tror jeg at det er et rigtig godt sted hvor jeg kan udvikle mig og blive udfordret håndboldmæssigt!

Hvad er din egen ambition for den kommende sæson?  Helt klart at udvikle mig og blive en dygtigere håndboldspiller både angrebs- og forsvarsmæssigt samt udvide min forståelse af spillet!

Hvad er holdets ambition for den kommende sæson? At vi kæmper alt hvad vi kan og står sammen gennem hele sæsonen

Hvor ender i i tabellen når sæsonen er slut? Så langt oppe som muligt

Husk det gele går løs i morgen, torsdag d.22 August, når Ajax Liga Damer tager i mod Viborg HK i Santander Cuppens 1/8-finale! Kampstart 19:00!