Nederlag i Viborg

13. februar 2019

Nedtakt: Viborg HK – Ajax København 23-19 (13-10)

Målscorere Ajax København: Cecilie Woller 4, Anne Tolstrup Petersen 3, Simone Monsrud Pedersen 3, Sylvie Gamys 2, Amanda Dahl 2, Nadia Kongsted 2, Stine Eiberg Jørgensen 1, Eva Bjørk Davidsdottìr 1, Amit Izak 1.

Onsdag aften var damerne på besøg i Viborg i ligaens 21. Runde. Det blev desværre til et nederlag på cifrene 23-19 (13-10).

Begge hold kom angrebsmæssigt hurtigt i gang og kampen stod derfor allerede 7-6 efter de første 12 minutter. Derfor kom der dog lidt mere gang i forsvarsspillet hos begge hold, hvilket satte en stopper for de mange mål. Vi havde ikke ligefrem marginalerne med os, og det sammen med en masse personlige fejl gjorde, at vi kom yderligere bagud med et par mål og måtte gå til pause med stillingen 13-10.

Vi kommer ud fra pausen med en tro på tingene, da vi VED, at vi kan levere på et højere niveau end hvad vi har leveret i 1. Halvleg. Vi er med langt ind i 2. Halvleg, men aldrig tættere på, end bagud med 2 mål. Vi har mange gode aktioner bl.a. fra vores nye spiller, Amanda Dahl, som går ind og scorer 2 flotte gennembrudsmål. Derudover kommer Emilie også ind på målet efter 47 minutters spil og leverer en rigtig god indsats med bl.a. 2 strafferedninger. Igen er der dog mange marginaler og (set med Ajax briller på) dommerkendelser imod os. På trods af en rigtig god fight må vi altså se os slået 23-19.

Anfører Sarah Nørklit siger om kampen: ”De første par minutter var lidt kaotiske med mange mål og forvirring i forsvaret. Dog kommer vi fint igen, men vi har for mange personlige fejl i løbet af kampen, og så bliver det svært at vinde.”

Vi har kamp igen på lørdag, hvor vi møder Aarhus United, hjemme i Bavnehøjhallen. Kampstart er kl.15.00 og vi håber at se mange mennesker i hallen til en spændende kamp om 2 point.