Nedtakt: Ajax København tager første stik

27. april 2019

Nedtakt: Ajax København – Bjerringbro FH 30-27 (17-12)

Målscorere Ajax København: Cecilie Woller 6, Anne Tolstrup Petersen 5, Stine Eiberg Jørgensen 5, Stine Nørklit Lønborg 5, Eva Bjørk Davidsdottìr 3, Nadia Kongsted 2, Anna Grundtvig 2, Nikoline Brøns 1, Sylvie Gamys 1.

Ajax København vandt første kamp i bedst ud af tre serien mod Bjerringbro FH. Sejren blev grundlagt efter en god start, hvor Ajax pigerne hurtigt fik opbygget en føring på 10-4, blandt andet efter nogle flotte målaktioner af Stine Eiberg.

Derefter blev kampen mere tæt, efter en række Bjerringbroscoringer, især Line Gyldenløve havde flere flotte scoringer for gæsterne, men mod slutningen af halvlegen fik Ajax styr på sagerne igen og pausestillingen var 17-12.

Anden halvleg var Ajax i teten hele kampen og var foran med 3-4-5 mål hele vejen igennem. Dog bredte der sig lidt nervøsitet i hallen, da Bjerringbro FH 13 minutter igen reducerede til 22-20, men Ajax red stormen af og vandt sikkert med 30-27.

Cheftræner Dennis Bo Jensen sagde efter kampen:

“Dejligt med en sejr i første kvalifikationskamp. Vi sidder tilbage med en fornemmelse af, at der er meget mere i os. Men på trods af det, så er vi i kontrol i kampen. Bjerringbro kommer op med -2 i midten af 2. halvleg, men er aldrig tættere på end det, og det er jeg meget tilfreds med. Nu skal vi samle kræfter og så skal vi til Bjerringbro, hvor vi ved at vi har brug for en stærk præstation.”

Med en Ajax sejr pp onsdag i Bjerringbro, vil Ajax København sikre sig endnu en sæson i ligaen. Et nederlag vil fremprovokere en 3. kamp. Den vil være i Bavnehøj Arena kl 16.30 lørdag den 4. maj.