Nedtakt: Bittert 1-måls nederlag til damerne

2. september 2018

Nedtakt: Ajax København – Randers HK 18-19 (11-7)

Lørdag havde damerne første hjemmekamp i den nye sæson, hvor Randers var på besøg. Efter nederlagt i Ringkøbing i onsdags, havde damerne blod på tanden og var max klar på at give den ekstra meget gas mod Randers.

I kampen var det også damerne der kom bedst fra start, det skyldes endnu engang et sublimt forsvarsarbejde med en sand mur inde bagved. Den gode defensiv sendte os til pause med en føring på 7-4, altså var det selvsagt en målfattig affære at være vidne til.

I 2. Halvleg var det igen damerne der kom bedst fra start, og udvidede deres føring over de stærke jyder med 11-7 efter 39 minutters spil. Herefter begyndte Randers at komme tættere på, dog blev damerne ved med være i front. Det var ikke før, at der blot var 5 minutter igen af kampen, at Randers kom op og fik en udligning. Her begyndte damerne at gå lidt i stå i deres angrebsspil, som ellers var blevet markant bedre sammenlignet med 1. Halvleg. Det resulterede også i, at damerne ikke fik scoret mere i kampen, men det gjorde Randers desværre, et enkelt mål, som gjorde at kampen endte med en sejr til dem.

I 50 minutter af denne kamp, havde damerne fuldstændigt styr på den, derfor føltes nederlaget også endnu større, da der virkelig var mulighed for point i denne kamp.

Vi har heldigvis allerede kamp igen på onsdag, hvor vi drager mod Jylland, og Silkeborg-Voel.

Næste hjemmekamp er lørdag den 8. september, hvor København Håndbold kommer forbi Bavnehøj Arena, i kampen om København.