Nedtakt: Damerne tog vigtigt point i Århus

22. oktober 2018

Nedtakt: Aarhus United – Ajax København 22-22 (13-12)

Målscorere Ajax København: Simone Pedersen 4, Eva Bjørk Davidsdottìr 4, Stine Nørklit Lønborg 4, Anna Grundtvig 3,  Cecilie Woller 3, Stine Eiberg Jørgensen 1, Alberte Halmø 1, Anne Tolstrup 1, Nikoline Brøns 1

Søndag aften var damerne på besøg i Aarhus, hvor endnu en kamp i HTH ligaen skulle spilles. Aarhus lå forud for gårsdagens kamp på en 4. Plads i ligaen med 12 point, hvor Ajax damerne fortsat havde deres første point til gode. Dette blev der dog ændret på, efter en rigtig flot kamp af damerne, som gav et slutresultat på 22-22.

1 halvleg var tæt, og lå hele tiden og vippede. Vi havde rigtig godt fat i forsvaret, og holdte os godt til vores aftaler, hvilket gav Sarah gode forudsætninger inde på målet. Det gode forsvars arbejde kombineret med redninger af Sarah gav gode muligheder i 1. Og 2. Bølgekontraen, hvilket vi fik udnyttet rigtig fint. Dog holdte Aarhus også fin gang i spillet, hvilket resulterede i, at de kunne gå til halvleg med en føring på 13-12.

2. halvleg forløb sig lidt ligesom 1., dog hvor Aarhus var et lille skridt foran i de første 10 minutter. Efter 43 minutter spil var kampen dog helt lige igen. Det lige resultat gjorde at Aarhus træneren tog en timeout. Det blev til Ajaxs fordel, da vi kunne komme ud med en masse god fart i vores kontraspil, samt flot angrebsspil, med gode indspil til Simone inde på stregen.

Resten af kampen var det nu Ajax damerne der var i front, og den største modstander her, var uret. I forgående kampe har vi haft problemer mod slutning, hvor vi ikke har været skarpe nok til at holde koncentrationen. Det skete heldigvis ikke i dag. På trods af, at vi ikke kom hjem med de 2 point, som vi, da slutfløjtet lød, havde ønsket, var det en rigtig flot indsats af hele holdet.

Vi er kommet på tavlen, og det er noget, som vi er rigtig glade for!

Der skal også gives plads til at nævne at vi havde vores 3 U18 spillere på banen igår. Bagspiller Maja Eiberg Jørgensen, stregspiller Mette Klostermann og bagspiller Alberte Halmø var alle inde og give et bidrag i denne tætte kamp. Sidstnævnte kom også på måltavlen.

Cheftræner Dennis Bo siger om kampen:

”I dag er vi glade for at være på tavlen. Vi formår i dag at spille med større ro end vi har gjort længe. Vi er i dag flere gange bagud, men vi formår hele tiden at kæmpe os tilbage i kampen, og det skal pigerne have stor ros for. I en hektisk slutase formår vi at holde hovedet koldt, og med en mand i undertal til sidst, er vi glade for at være på tavlen. Nu har vi en god tur hjem, og så begynder forberedelserne frem imod endnu en kamp onsdag hvor Aalborg kommer på besøg. Vi håber der vil komme mange i hallen og bakke op!”

Vores næste kamp spiller vi allerede på onsdag, hvor vi tager imod Aalborg hjemme i Bavnen. Vi håber på at se mange mennesker i hallen, når vi igen går på pointjagt! Aalborg ligger på en 14. Plads, og har endnu ikke fået point, hvilket vi vil gøre alt for, at de stadig ikke har efter kampen onsdag, men at vi derimod står med 3.