Nedtakt: Endnu et stort nederlag til damerne

28. oktober 2018

Nedtakt: Team Esbjerg – Ajax København 35-14 (18-9)

Målscorere Ajax København: Stine Nørklit Lønborg 3, Sylvie Gamys 3,Anne Tolstrup 2, Stine Eiberg 2,  Nadia Kongsted 1, Eva Bjørk 1, Cecilie Woller 1, Nikoline Brøns 1.

I går måtte Ajax damerne lide endnu et nederlag mod det stærke mandskab fra Team Esbjerg. Kampen endte 35-14 og med et halvlegs resultat på 18-9 kan man sige, at vi heller aldrig var rigtig tæt på.

Da damerne gik ind til kampen i går var revanchelysten efter onsdagens dårlige præstation stor.  Dette blev der dog ikke meget af, da Team Esbjerg, som også led et nederlag i onsdags til Aarhus United også gerne ville revanchere deres præstation. Man må bare sige, at Team Esbjerg fik revanche og det gjorde vi desværre ikke.

Vi får aldrig rigtig fat i noget, hverken i forsvar eller i angreb. Med en selvtillid der ikke var meget af hos damerne af i forvejen, var stjernerne fra Team Esbjerg en for stor mundfuld.

Efter denne hårde uge med to ekstra hårde nederlag, er der brug for at få tanket op på noget selvtillid, inden det igen går løs. Næste kamp er nemlig en vigtig en ude mod Skanderborg Håndbold.