AJAX KØBENHAVN HÅNDBOLD

Nedtakt: Fantastisk aften i Skanderborg

Nedtakt: Skanderborg Håndbold – Ajax København 22 -26 (13-12)

Målscorere Ajax København: Cecilie Woller 5, Anne Tolstrup Petersen 5, Sylvie Gamys 3, Simone Monsrud Pedersen 3, Stine Eiberg Jørgensen 2, Nikoline Brøns 2, Nadia Kongsted 2, Anna Grundtvig 2, Eva Davidsdottir 1, Amit Izak 1.

Der kom to vigtige point på kontoen efter aftenens kamp mod Skanderborg! Vi er med denne sejr oppe på 3 point i kvalifikationsspillet.

Vi har spillet nogle gode kampe mod Skanderborg, hvor det i grundspillet er blevet til to sejre, af to mulige. Derfor var stor tro på tingene inden dagens kamp.

Vi er foran i det meste af 1. Halvleg, men Skanderborg var aldrig langt bagefter, og efter knap 25 minutters spil er stillingen 11-11. De formår at ryste os en lille smule ved at gå op og mandsopdække Cecilie Woller, og vi må derfor gå til pause med stillingen 13-12.

Der når dog kun at være gået ca. 2,5 minut af 2. Halvleg før vi er i front igen. På trods af, at Skanderborg både prøver at mandsopdække flere af vores spillere, og at gå i 7vs6 når de os ikke. Så da Stine Eiberg sætter vores sidste scoring ind, der giver os føringen 21-26 er vi ikke længere i tvivl. Sejren kom med hjem til Ajax!

Fløjspiller Anne Tolstrup siger om kampen:

”Jeg synes vi stepper op på især gejst og vilje i forhold til kampen i Aalborg. Det har stor betydning især for forsvaret, hvor vi lukker dem ned i 2. Halvleg. Derudover spiller vi med stor tålmodighed i angrebet, og der er mange der byder ind og der kommer mange på scoringslisten, hvilket er rigtig fedt. Nu glæder vi os til onsdag!”

Vi spiller allerede igen på onsdag, hvor vi tager imod Silkeborg Voel hjemme i Bavnen. Vi håber selvfølgelig på at der kommer mange mennesker i hallen, for at støtte op om pigerne!