Nedtakt: Første sejr i Skanderborg

4. november 2018

Nedtakt: Skanderborg Håndbold – Ajax København 19-26 (7-11)

Målscorere Ajax København: Cecilie Woller 6, Anne Petersen 4, Simone Pedersen 4, Stine Lønborg 4, Anna Grundtvig 4, Stine Jørgensen 1, Eva Davidsdottir 1, Nikoline Brøns 1

ENDELIG lykkedes det for damerne, da de lørdag aften besejrede Skanderborg håndbold på udebane med cifrene 19-26 (7-11).

Efter en uge der havde ramt lidt hårdt på selvtilliden med to nederlag, kom damerne i den grad efter det i gårsdagens kamp. Der var gas på damerne fra kampens første fløjt og det fortsatte indtil kampens sidste fløjt. Med en rigtig flot defensiv fra start, samt en sikker Sarah inde i målet, formåede vi at holde Skanderborg fra at score mål i de første 5 minutter.

Det flotte forsvarsarbejde gjorde, at vi kunne løbe en masse kontra med Skanderborg, hvor især 2. fasen lykkedes rigtig fint. De gode takter i forsvaret blev også bragt videre i det etablerede angrebsspil, hvor vi formår at komme til en masse gode chancer.

Vi formår at gå til pause med en føring på 7-11, der kunne havde været større, men som vi var rigtig fint tilfredse med og gav et godt udgangspunkt for 2. Halvleg.

Vi kommer ud fra pausen og gav den alt hvad vi havde. Det flotte forsvarsspil fortsatte og vi formåede at bevare tålmodigheden, på trods af Skanderborgs lange 7 vs 6 angreb. Angrebsmæssigt forsatte vi også det flotte spil fra 1. Halvleg med gode kontraløb og rappe fodskift i det etablerede spil.

Præstationen i dag var i den grad godkendt og vi formår at rejse os i flok!

Cheftræner Dennis Bo siger om kampen:

”I dag er jeg virkelig stolt af pigerne, efter at vi kom ind i stiv modvind i sidste uge. At de så formår at rejse sig på den måde, det er på alle måder imponerende. Og en stor cadeau til holdet, som lavede en virkelig solid performance i dag.”

Kampens spiller blev i dag Cecilie Woller som scorede 6 flotte mål og knoklede benhårdt i forsvaret.

Næste kamp er onsdag d. 7/11 hjemme mod Odense i Bavnehøj hallen. Kampstart er kl. 19.30 og vi håber selvfølgelig på at se mange mennesker i hallen!