Nedtakt: Igen igen igen tæt på for damerne

23. september 2018

Nedtakt: Ajax København – Herning-Ikast Håndbold 23-26(13-14)

Målscorere Ajax København: Cecilie Woller 5, Stine Nørklit Lønborg 3, Stine Eiberg Jørgensen 3, Anna Grundtvig 3, Nikoline Brøns 3, Simone Monsrud Pedersen 2, Anne Tolstrup Petersen 2, Eva Bjørk Davidsdottir 2

Som så mange gange før i denne sæson forblev det lige ved at næsten for Ajax liga damer. Om pigerne har spillet mod holdet fra nederst, midt eller top af tabellen, har udfaldet gang på gang været det samme – et smalt nederlag, hvor følelsen af at kunne være rendt med point, har været der hver gang.

Den følelse stod pigerne også med igen igår, hvor en tæt kamp- og slutfase, desværre ikke udmøntede sig i point.

Første halvleg fulgtes holdene pænt ad og gik til pause med en føring til udeholdet på 13-14.

I anden halvleg formåede HIH at udbygge føringen midt i anden halvleg og var pludselig foran med 6 mål. Men cheftræner svarede igen med 7 mod 6 spil, hvilket bragte Ajax tilbage ind i kampen og med få minutter igen, var måldifferencen cuttet ned til ét mål med få minutter igen.

I en ikke køn slutfase havde Ajax flere chancer for at få et udlignende mål, men et par personlige fejl og manglende evne til at spille sig frem til de helt gode chancer, gjorde at HIH udbyggede føringen til slut og dermed kunne tage begge point med hjem til Jylland.

Pigerne er skuffede, men dog ved godt mod. Der er en tro på at der snart bliver prikket hul på pointkontoen, som forhåbentligt kan starte en lavine i undergrunden af point.

Næste gang du kan opleve Ajax Københavns bedste damer er i Nykøbing Falster fredag den 5. oktober 19.30. Næste hjemmekamp er bundopgøret mod Viborg HK onsdag den 10. oktober klokken 19.30 i Bavnehøj Arena.