11. oktober 2018

Nedtakt: Ajax København – Viborg HK 21-28(10-12)

Målscorere Ajax København:

Anne Tolstrup Petersen 6, Stine Nørklit Lønborg 4, Cecilie Woller 3, Anna Grundtvig 3, Eva Bjørk Davidsdottir 2, Stine Eiberg Jørgensen 2, Sylvie Gamys 1

Igen i går var Ajax bedste damer på pointjagt, men endnu engang måtte pigerne gå skuffede fra banen.

Kampens start var tung for Ajax, der hurtigt kom bagud 1-4, hvor lidt tekniske fejl og udfordringer med at nedbryde Viborg forsvaret.

Pigerne fik dog i mod halvlegen slutning kæmpet sig tilbage i opgøret og gik til pause nede med to mål, hvilket sådan set var godkendt.

Efter pausen, blev det en tæt kamp, hvor Ajax hele tiden lå i slipstrømmen af Viborg, nede med et pr mål, men de formåede aldrig at lukke hullet, selvom der var muligheder til det, men brændet straffekast, brændte chancer og tekniske fejl, var afgørende for at Ajax ikke kunne lukke hullet.

Viborg trak derfor fra de sidste 8 minutter og kunne tage fra København med en 7 måls sejr.

Cheftræner Dennis Bo Jensen var efter kampen tilfreds med dele af kampen:

“I dag var en kamp med nogle rigtig gode perioder, men også med perioder, hvor vi ikke rammer niveau. Vi har nogle perioder hvor vi stresser for meget, og hvor vi heller ikke fra bænken får skabt den ro, der var brug for. Vi vil knokle videre, nu har vi en god uges tid til næste kamp, som vi skal bruge på at holde snuden i sporret og huske at glæde os over, at vi i år har nærmet os topholdene i forhold til sidste sæson.”

Næste kamp for damerne er på udebane i mod Aarhus United den 21. oktober.

Næste gang du kan opleve Ajax i Bavnehøj Arena er i den utrolig vigtige bundkamp mod EH Aalborg, der endnu ikke har fået point, ligesom situationen er for Ajax. Det er onsdag den 24. oktober klokken 19.30.