Nedtakt: EH Aalborg – Ajax København 20-24 (12-12)

Målscorere Ajax København: Anne Tolstrup Petersen 6, Stine Eiberg Jørgensen 5, Cecilie Woller 5, Eva Davidsdottìr 4, Nadia Kongsted 2, Sylvie Gamys 1, Simone Monsrud Pedersen 1.

2 POINT I AALBORG!!!!

Lørdag eftermiddag var damerne på besøg i Aalborg, hvor årets 4. Sidste kamp skulle spilles.

Damerne havde en revanche til gode, eftersom Aalborg vandt den første kamp, da de kom besøg før jul i Bavne.

Der var fart over feltet fra start af, og det var tydeligt, at begge hold var klar fra start. Vi formår endnu engang at levere et fremragende stykke forsvarsarbejde, hvor vi særligt får sat en stopper for EH Aalborgs helt store profil, Laura Damgaard. Vi har også helt fra start af rigtig godt styr på angrebsspillet, og kommer frem til en masse gode chancer. Vi kommer foran 8-10 efter 23 minutter, men Aalborg kommer hurtigt op på os igen, og vi må gå til pause med stillingen 12-12.

Vi går ind til 2. Halvleg med en stor tro på tingene, men samtidig en viden om, at vi skal kæmpe røven ud af bukserne de sidste 30 minutter. Vi følges ad de første 5 minutter, men herefter formår vi at få en lidt større føring og kan se os foran med 14-19 efter 44 minutters spil.

Herfra er kampen meget lang, MEN på trods af, at Aalborg kommer op på 20-22 med 3 minutter igen, holder vi hovederne kolde og går fra kampen med en sejr og ikke mindst 2 meget vigtige point.

Med 3 spillerrunder tilbage ligger vi nu på en 11. Plads med 12 point. Den næste kamp spilles allerede på tirsdag d. 26/2, hvor vi tager imod Esbjerg kl. 19.00 i Bavnehøj hallen.