8. september 2018

Nedtakt: Ajax København – København Håndbold 19 -24 (8-13)

Målscorere Ajax København: Stine Nørklit Lønborg 4, Cecilie Woller 4, Anne Tolstrup Petersen 3, Sylvie Gamys 2, Simone Monsrud Pedersen 2, Sofie Bardrum 1, Nadia Kongsted 1, Nikoline Brøns 1, Stine Eiberg Jørgensen 1

Lokalbraget mod København Håndbold var endnu engang en flot kamp af Ajax pigerne, men endnu engang var der ikke point at hente.

Efter en svær 1. halvleg, hvor pausestillingen var 8-13 til København Håndbold, arbejdede Ajax pigerne sig ind i opgøret igen og det meste af 2. halvleg var kampen meget tæt. Det sidste 10 minutter lå kampen og balancerede. nede med 6 mål, hentede Ajax 3 mål i træk og arbejde sig yderligere ned til 19-21 med 5 minutter tilbage.

Desværre fik København Håndbold et par mål i tomt mål mod slutningen og trak fra til slutresultatet 19-24. Med lidt mere held og skarpere angrebspil i slutfasen kunne 1, eller måske 2 point, men vi tager de positive takter med videre til de kommende kampe.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Idag får vi vist, hvad vi er lavede af. På trods af vi er bagud hele kampen, så kæmper pigerne det bedste de har lært. Og vi kommer igen og har muligheden ved 16-19 og igen ved 18-21. Men i dag er jeg meget stolt af holdet, som får spillet de danske mestre op til dans!”

Pigerne drager til Holstebro for at spille mod TTH Holstebro 17. september og næste gang du kan opleve damerne i Bavnehøj Arena den 22. september klokken 14.00