9. marts 2019

Nedtakt: Ajax København – Skanderborg Håndbold 23- 20 (15-15)

Målscorere Ajax København: Stine Eiberg Jørgensen 4, Cecilie Woller 4, Anne Tolstrup Petersen 3, Eva Davidsdottir 3, Amit Izak 2, Sylvie Gamys 2, Simone Pedersen 1.

Endnu en sejr på kontoen!

Skanderborg var forbi Bavnehøj Arena fredag til en kamp om 2 vigtige point. Skanderborg og Ajax fulgtes pænt af hele første halvleg, men mod midten af halvlegen fik Skanderborg et hul på 11-14. Det hul blev lukket hen i mod pausen til stillingen 15-15.

Efter pausen fulgtes holdene ad igen, men der gik ikke længe før at Ajax fik et lille hul, hvilket fik Skanderborg til at gå i 7 mod 6. Det kostede 2 mål i tomt mål, således Ajax tog en 4 målsføring. Det kunne Skanderborg ikke komme tilbage fra og kampen sluttede med en sejr, der sender Ajax op på 10. pladsen i tabellen.

Efter kampen sagde cheftræner Dennis Bo følgende:

“Det var to forskellige halvlege, hvor 1. Halvleg var en målrig kamp, hvor vi aldrig fik bund i vores forsvar. I pausen snakkede vi om noget større aggressivitet i forsvaret og det gjorde pigerne bare helt suverænt. At lukke 5 mål ind på en halvleg er jo det kampafgørende element.”

Onsdag spiller pigerne sidste runde i grundspillet på udebane mod Odense Håndbold.