Nedtakt: Stor lussing til damerne i bundbrag

25. oktober 2018

Nedtakt: Ajax København – EH Aalborg 22-32 (7-16)

Målscorere Ajax København: Anne Tolstrup Petersen 6, Anna Grundtvig 5, Eva Bjørk Davidsdottir 3, Stine Lønborg 3, Nikoline Brøns 2, Cecilie Woller 1, Simone Pedersen 1, Stine Eiberg Jørgensen 1,

Lad det være sagt med det samme.. Desværre var vi aldrig tæt på at vinde igår. I en kamp, hvor der var lagt op til at Ajax pigerne skulle give EH Aalborg en tæt og nervepirrende fight om de to point, så var det desværre kun EH Aalborg der var klar på opgaven i dag.

Allerede efter 15 minutter var Ajax bagud med 2-10 og ikke engang to tidlige time out fra Ajax, kunne rette op på en decideret ræderlig første halvleg.

Efter pausen var der klare forbedringer i spillet og Ajax formåede at cutte føringen ned til 18-21, det var desværre også det tætteste, som Ajax pigerne kom på point i denne kamp, for som kampbilledet hidtil havde været, så tog EH Aalborgs helt store profiler Laura Damgaard og Julie Jensen og gjorde det onde vej Ajax. Stor cadeau til de to EH piger, der hele kampen igennem voldte Ajax forsvaret store problemer.

Stor tak skal det lyde til det helt igennem fantastiske publikum og Ajax Support for den fantastiske stemning, der blev skabt i hallen. Hele 487 tilskuere havde fundet vejen til Bavnehøj Arena, hvilket er sæsonrekord og trods nederlaget, så var pigerne meget glade for den fantastiske støtte!

Nu er det tid til at se frem og allerede i morgen spiller Ajax København mod Team Esbjerg på udebane klokken 18.30 i Blue Water Dokken i Esbjerg.