Norsk bagspiller skifter til AJAX København

3. september 2015

Pressemeddelelse – AJAX København – København den 3. september 2015

Det er med stor glæde, at vi i AJAX København kan offentliggøre, at vi til den kommende sæson har indgået aftale med Erik Veum.

Erik Veum er kommet til København fra Norge, hvor han i 6 år har spillet i den norske Elitserie for Haslum. Endvidere var han i klubben Oppsal med til, at spille dem fra den norske 1. division op til Elitserien.  De seneste 2 år valgte Erik på grund af studie, at skrue ned for elitehåndbolden og spillede i den norske 2. division for klubben Oslo Studenterne OSi.

Erik Veum er 26 år, vejer 83 kg. og er 188 cm høj.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

  • Vi skal være ærlige og sige, at vi indtil Erik selv rettede henvendelse om en mulig prøvetræning, ikke kendte til Erik. Det kom vi heldigvis til og selv om det er 2 år siden, at Erik har spillet på højeste niveau i Norge, så havde han ikke glemt sine meritter.
  • Erik er en klassisk aggressiv venstre back, hvis force er det direkte angrebsspil mod mål og vi er sikre på, at så snart den sidste rust er banket af, vil Erik blive et spændende bekendtskab i den danske 1. division.

Erik Veum udtaler om aftalen:

  • Da jeg tidligere på året besluttede, sammen med min kæreste, som skal læse på CBS, at flytte til København, var jeg sikker på, at jeg skulle finde en klub, hvor jeg kunne komme til, at spille håndbold. Jeg kender til mange danske klubber, men havde forhørt mig om AJAX København og kun fået positive tilbagemeldinger, hvorfor det var naturligt, at jeg først ville tage kontakt til dem.
  • Jeg blev utroligt positivt modtaget af trænerteamet og de øvrige spillere på holdet og jeg var sikker på, at AJAX København ville være den rigtige klub for mig. Jeg er derfor glad for, at jeg sammen med klubben er blevet enige om en aftale.
  • Om mig selv. Jeg kan både spille forsvar og angreb, men jeg er igennem min tid i norsk håndbold mest blev brugt i angrebsspillet. Jeg ser frem til, at komme i den rigtig kampform igen og gøre en god indsats for klubben.

Vi ser i AJAX København frem mod den kommende sæson og vi glæder os til sæsonpremieren på lørdag den 5. september, hvor Skovbakken kommen på besøg i Bavnehøj Arena, slutter sportschef Ole Christensen.

 

Yderligere oplysninger:

Ole Christensen, mobil 2966 5990