Pressemeddelelse Ny højre fløj til 1. herrer

22. maj 2014

København, 22/5 2014ajax logo

Pressemeddelelse fra AJAX København

Ny højre fløj til AJAX København!

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi fra d. 1/7 2014 har indgået aftale med den rutinerede højre fløj, Kasper Ottesen, som skifter fra den svenske Elitserien til AJAX København på en 2 årig aftale.

Kasper er 27 år og har siden 2007, hvor han skiftede til Bjerringbro-Silkeborg, spillet på højeste ni-veau i både Danmark, Norge og Sverige i henholdsvis BSV, Bodø Håndballklubb i Norge, AG Kø-benhavn og senest fra 2012 i Hammarby IF i Sverige.

I den netop afsluttede sæson i Elitserien sluttede Hammarby IF på tabellens 7. plads og kvalifice-rede sig dermed til slutspillet. Kasper blev i 29 kampe noteret for 79 ”rene” mål.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

– Vi er i AJAX København utrolig glade for, at vi med aftalen får tilført både styrke og erfaring til holdet, som vi ved, vil blive nødvendigt i den kommende sæson.

– Kasper har haft en god og stabil karrierer og har sammen med både AG København og Hammerby IF spillet med på de store scener rundt om i Europa og vi er sikre på, at vi med Kasper får tilgang af en spiller som matcher det værdisæt, som vi har i AJAX København.

– Kasper er en spiller som skal være med til, at gøre en forskel i AJAX København og i 1. division.

Kasper Ottesen er 27 år, 182 cm høj og vejer 82 kg.

Kasper udtaler om aftalen med AJAX København:

– Jeg glæder mig til, at komme til AJAX København og min fornemmelse af klubben og af det jeg har fået fortalt er, at der bestemt er potentiale for oprykning til håndboldligaen, og fortsætter:

– For mig har det været vigtigt, at jeg kommer til en klub, hvor der er stort fokus på håndbold, men også at det er en klub hvor alle har det rart.

Kasper Ottesen

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90