Ny højre fløj til Ajax København

28. maj 2018

Nadia Kongsted til Ajax København

I Ajax København bliver vi også i 2018/2019 godt kørende på højre fløj!
Efter en langvarig skade er Nadia Kongsted stærkt på vej tilbage og vi glæder os over at Nadia vil genoptage karrieren efter den ufrivillige pause hos os. Nadia har været i gang med et længere genoptræningsforløb og hun er glad for at starte op hos Ajax København: “Jeg er rigtig glad for at kunne få lov at spille for Ajax den kommende sæson, og ikke mindst for tilliden efter min skade. Ajax synes jeg er en klub med nogle rigtig gode værdier, og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang”, Udtaler Nadia.
Nadia kommer til at dele positionen med Anne Tolstrup, der som bekendt tager en sæson mere i klubben.
Nadia er 22 år og har allerede flere spændende danske adresser på Cv’et og kommer derfor med en god portion erfaring på trods af sin unge alder.
“Nadia har tidligere spillet i Ajax København i forbindelse med sit efterskoleophold på KIES og gammel kærlighed ruster heller ikke i dette tilfælde. Der er mange spændende klubber rundt om i landet, men muligheden for liga-håndbold på Vesterbro i København, var heldigvis et tilbud Nadia ikke kunne sige nej til. Nadia har allerede prøvet meget og blandt andet erfaringen med træning på højeste niveau bliver godt at få lidt mere af i vores unge trup” Udtaler sportschef Mathias Berg.
Spørgsmål kan rettes til sportschef Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com