Ny målmand til AJAX København

22. juni 2016

PRESSEMEDDELELSE – København, 22/6-2016

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi med virkning fra den 1. juli 2016 har tilknyttet Mikkel Vilhelmsen til AJAX København på en 2-årig aftale.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

–          Vi er i AJAX København glad for, at kunne tilknytte Mikkel til 1. holds truppen. Mikkel er en målmand som vi har kendt gennem flere år og som for sin tidligere klub, HIK håndbold, ofte har været en målmand vi har haft svært ved!

Om Mikkel Vilhelmsen:
Født 14.10.1992 (23 år)
Position – målmand
Vægt – 115 kg.
Højde – 192 cm.
Tidligere klubber – HIK håndbold

Sportschef Ole Christensen – ”Mikkel er som målmand rolig og har en god placeringsevne i forhold til der, hvor forsvaret står og der, hvor den forventede afslutning kommer.  Mikkel har i sin ungdomstid i HIK i perioder haft en målmandstræner, men i sin seniorkarriere har det ikke været tilfældet. Vi er i AJAX København sikre på, at Mikkel sammen med vores målmandstræner Claus Brunse, vil løfte sig flere niveauer og vi er ligeledes sikre på, at samarbejdet med holdets anden målmand, Dennis Vestergaard Larsen, gør, at vi i den kommende sæson vil få en solid sidste skanse ”.

Mikkel siger selv om aftalen – ”Jeg kender AJAX København rigtig godt og som en rigtig god klub.  Jeg har haft 10 år gode år i HIK håndbold, som jeg også ser som en rigtig god klub, men skal jeg videre med min håndbold, så er det tiden nu til et skifte, så jeg kan udvikle mig. Her vurdere jeg, at det vil kunne ske i AJAX København.  Jeg glæder mig til, at være en del af holdet og hele klubben.  AJAX København er en rigtig klub, hvor der er et stort sammenhold på alle fronter” og fortsætter:

”Efter min snak med den sportslige ledelse og herunder med min kommende målmandstræner, var jeg ikke i tvivl om et skifte til AJAX København var det rigtige for mig. Der er et super træningsmiljø i klubben og hele opbygningen omkring holdet, hvor der også er tilknyttet en fast fysisk træner, ser jeg virkeligt frem til ”.

Mikkel fortsætter – ”Klubben har spurgt mig om hvad jeg kan bidrage med til holdet?  Jeg kommer med gejst og er 100 % klar til, at yde det maksimale til træning og kamp – hver gang!”.

Målmandstræner Claus Brunse – ”Mikkel er for mig et nyt og spændende bekendtskab.  Han er en stor keeper med en rækkevidde, der kan udvikles yderligere på.  Jeg ser meget frem til kombinationen af Mikkel og Dennis, som er to forskellige målmands stilarter.  Den meget eksplosive og bevægelige målmand i Dennis og den store og mere stationære keeper i Mikkel, der vil være utrolig stærk på afslutninger fra 6 meter.  Vi skal sammen arbejde på yderligere udvikling af bevægelighed og spilforståelse, og med et solidt forsvar foran, vil det blive et træls bekendtskab for alle 9 meter skytter”, slutter Claus Brunse

Cheftræner Torben Nielsen – ”Jeg ser frem til, at få tilknyttet Mikkel til truppen. Mikkel er trods sin unge alder, allerede en rutineret målmand og har siden han rykkede op som senior været en fast del af målmandsteamet for HIK i 1. division. Jeg er sikker på, at Mikkel – under kyndig træning af vores målmandstræner og fysiske træner – vil blive endnu bedre, end vi har set ham tidligere”.

Supplerende spørgsmål rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 2966 5990.