Ny målvogter til Ajax København Ligakvinder

10. marts 2021

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi forud for 2021/2022 sæsonen har indgået en aftale med målvogter, Natasja Clausen, som skifter til Ajax København efter to sæsoner i NFH.

Det er altså ikke nogen frøken hvem-som-helst der kommer til Hovedstaden. Natasja har spillet et hav af ligakampe. Inden den 28-årige keeper tog sine talenter til NFH, spillede hun 7 sæsoner i Ringkøbing Håndbold, hvoraf 6 af dem var i håndboldligaen.

Vi får altså tilført en keeper der i den grad ved, hvad det handler om. Ikke nok med, at vi i Natasja får tilført en dygtig keeper med masser af ligaerfaring, så kender hun ovenikøbet allerede til de værdier, vi har i Ajax København. Tilbage i 2010, var Natasja nemlig en del af det Ajax København U18pige-hold der blev nummer 3 til Danmarksmesterskaberne.

Om Ligakvindernes nye keeper, siger direktør Mathias Berg således:

”Alle ved, at en dygtig målvogter vinder kampe, og det er præcis, hvad vi har fået her, en dygtig målvogter der har evnen til at lukke buret ned og vinde kampe. Derudover er Natasja en både sød og træningsivrig, erfaren spiller, der kan bidrage med meget mere end bare redninger. Jeg er selvfølgelig virkelig glad og tilfreds – kæmpe stort velkommen tilbage til Vesterbro til Natasja”.

Vi glæder os over at kunne byde Natasja velkommen tilbage til Ajax København, ønsker hende held og lykke med den resterende del af sæsonen i NFH, og glæder os til at se hende i Bavnehøj Arena.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Natasja Clausen