NY PARTNER – CHõRA CLEAN

7. september 2021

Nyt Partnerkskab med Chõra Clean

Det er med stor glæde at vi ovenpå en flot sæsonåbning af herrerne også kan starte flot ud på partner fronten.
Vi skal byde velkommen til ChõraClean, som er seneste nye partner omkring 1. herresenior og medlem af erhvervsnetværket – Vi ser frem til et godt samarbejde, tak for opbakningen og velkommen til!

ChõraClean – Effektiv Desinficering

Hos ChõraClean hjælper vi en bred vifte af kunder med at skabe tryghed i forhold til et bakterie- og virafrit miljø. Vores desinfektionsløsninger er alle baseret på vores dansk produceret serie af biocid produkter til både overflade-, luft- og hånddesinfektion. Desinficering virker både akut og forebyggende, da det lægger sig som en beskyttende hinde, hvor det bliver påført.
Vores produkter kan anvendes på en lang rækker områder, herunder eksempelvis skoler, institutioner, kirker, svømmehaller, hospitaler etc., erhverv som privat, samt både, campingvogne og andre transportmidler etc.

Stor forkærlighed for sport

Vi har en stor forkærlighed, for sport og er i dag sponsor/leverandør til DBU, DIU/Metaligaen, Dansk Karate Forbund samt en lang række af klubber og idrætshaller. Det er derfor med stor glæde, at vi senest har indledt et samarbejde med Ajax København, som udover medlemskab i netværket, omfatter levering af værnemidler og desinfektion til kampe og netværksmøder.

Vil du læse mere om ChõraClean, så besøg deres hjemmeside lige her. 

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@partnersinssports.dk / 42231510

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR