NY PARTNER – ENSURE PENSION BROKER

16. september 2021

NYT PARTNERKSKAB MED ENSURE PENSION BROKER

Vi skal byde velkommen til Ensure og Martin Brandi, som er seneste nye partner omkring 1. herresenior og medlem af erhvervsnetværket – Vi ser frem til et godt samarbejde, tak for opbakningen og velkommen til!

Uvildig forsikrings- og pensionsrådgivning

Hos Ensure er vores fornemste opgave at repræsentere vores kunder bedst muligt – og vi bruger tiden på det, der giver mening for den enkelte. Vi indtræder som professionelle rådgivere og laver udbud på vores kunders forsikringer og pensionsløsninger. I samarbejde sammenligner vi tilbuddene og kommer med en anbefaling til den bedste pensions- eller forsikringsløsning til vores kunders behov.

Vil du støtte klubben og få flere penge til dig selv? Det er da en win-win situation!

Det er med stor glæde, at vi i Ensure Pension har indgået et partnerskab med Ajax København.
Vi glæder os til at spille en aktiv rolle i klubben og ligeledes være der for klubbens medlemmer.

Hvad betyder det for dig som medlem?

Martin Brandi, Partner

Oplever du, at pension er en ”jungle” – og mangler du overblikket?
Har du en pension fra tidligere arbejde, eller har du selv lavet en pensionsopsparing, så er der muligheder.

Jeg tilbyder dig at se din pension igennem, og hvis jeg kan finde flere penge til din pension, kvitterer jeg med 500 kr. til dit barns klubkasse. På den måde støtter du dit barns klub, samtidig med du selv har fået mere ud af din pension.

Hvis jeg ikke kan hjælpe dig, så ved du, at du allerede har den mest optimale pension – og min rådgivning har været gratis. Dog kan jeg oplyse, at jeg i gennemsnit hjælper 8 ud af 10 personer med at optimere deres pension!

Hos Ensure Pension er vi mæglere og kan derfor, sammen med kunden, navigere i hele markedet. Det er jeres garanti for uvildig rådgivning og 100 % tilpassede løsninger.

Skal vi hjælpe dig med at komme igennem pensionsjunglen og få den bedst mulige pensionsopsparing, så klik på dette link: Link til booking af online møde eller skriv dit navn og tlf. til mab@ensure.dk, og du vil blive ringet op.

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@partnersinssports.dk / 42231510