NY PARTNER – Go2netsales

28. maj 2021

NYT PARTNERSKAB MED Go2netSales

Det er med stor glæde at vi kan præsentere en ny partner i Ajax København.
Vi skal byde velkommen til Go2netsales, som er seneste nye partner omkring 1. herresenior og medlem af erhvervsnetværket – Vi ser frem til et godt samarbejde, tak for opbakningen og velkommen til!

Go2netSales – Sælg dine produkter via online internationale markedspladser

Go2netSales hjælper sine kunder med at sælge deres produkter via internationale online markedspladser – særligt salg på Amazon er der stor efterspørgsel på. Amazon er en kæmpe stor international markedsplads og f.eks. i Tyskland er der 600 millioner besøgende om måneden. Eller som vi siger til vores kunder:

Det svarer til at en dør bliver åbnet 600 millioner gange om måneden!

Vores kunder er typisk virksomheder som har ét eller flere fysiske produkter og som ønsker at udvide deres salgsmarkeder og salgskanaler. Med vores hjælp bidrager vi til at kunden får en let tilgængelig og direkte salgskanal til lande som Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Holland, Sverige og Polen. Vi synes det er enormt fascinerende, at man kan starte et eksporteventyr hjemme fra sit skrivebord blot ved at få sine produkter gjort tilgængelige og synlige på Amazon – På den måde får man adgang til salg i hele verden.

I kan se det kæmpe udbud, som findes hos f.eks. Amazon i Tyskland lige her: https://www.amazon.de/

Flere års erfaring med online salg og markedspladser

Go2netSales har arbejdet med Amazon i flere år nu og kommer man til os, kan vi hjælpe med at danne et overblik og lave beregninger på, om det overhovedet kan betale sig for lige netop din virksomhed og jeres produkter.

Vi hjælper igennem hele processen fra oprettelse af produkter, til at få produkterne sendt afsted til et Amazon-lager i Tyskland.

Det kræver kendskab til processen hvis man for alvor vil lykkes på Amazon. Vi har desværre set adskillige eksempler på virksomheder, der har kastet sig ud i denne proces selv og har brugt en masse tid og ressourcer uden at lykkedes med at få det store salg ud af indsatsen. Vi oplever at det skaber rigtig mange frustrationer og ender også ofte med at koste mange penge, uden at udbyttet har været derefter. Disse frustrationer kan I undgå ved at tage fat I Go2netSales – vi kan hurtigt analysere om Amazon vil være en god forretning eller ej for netop jeres virksomhed.

Vil du vide mere om salg på Amazon og måske yderligere vil have lavet en analyse af om I kan tjene penge på Amazon og bør gå i gang med det, så kan I tage fat i vores erhvervspartner Go2netSales, hvorfra I kan møde Peter her:

CTA Markedspladser 150620

 

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR