Ny Partner – Unik Food

7. oktober 2021

Nyt Partnerskab – UNIK FOOD

I denne uge har vi fornøjelsen af at byde velkommen til UNIK FOOD hos Ajax København. Unik food er ny partner omkring 1. Divisions Herrer og seneste nye medlem i erhvervsnetværket. Vi ser frem til et godt samarbejde fra Ajax Københavns side og glæder os over at Unik food finder værdi i et samarbejde og ønsker at støtte om omkring vores klub. – Mange tak for støtten og partnerskabet!

Om UNIK FOOD

UNIK FOOD er primært økologisk – dvs. over 90% af de fødevarer, vi sælger, er økologiske. Vi er fødevarespecialister inden for glutenfri og vegansk superfood samt en lang række gastronomiske produkter med høj kvalitet.

Hos UNIK FOOD er vores målsætning at blive kendte som dem, der tager deres forbruger seriøst. Vi ønsker, at alle får en god oplevelse med vores produkter, og vi er glade for at kunne inspirere forbrugerne med vores opskrifter.

Hos UNIK FOOD er vores kerneværdier bl.a. en god balance mellem produkter og forbruger samt tillid til os fra forbrugerens side. Vi sikrer os altid, at det, vi siger, også er det, vi gør – så forbrugeren altid føler sig tryg ved at bruge vores produkter.

UNIK FOOD – EN STOR DEL AF AJAX KØBENHAVN

UNIK FOOD er til dagligt med til at gøre en forskel i Ajax København. I administrationen sørger vi for en god frokost hver dag og på Ajax Københavns håndboldakademi har vi via vores kantineordning stor fokus på den rette kost – som er helt essentielt for at man som idrætsudøver kan yde og restituere bedst muligt.

Læs mere om UNIK FOOD lige her, og se bl.a. alle deres lækre produkter. 

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@partnersinssports.dk / 42231510