Ny sportschef på damesiden

3. maj 2016

Mathias Berg rykker ind i Ajax’ sportslige organisation.

Ajax København har ansat Mathias Berg som sportschef med ansvar for talentudvikling på damesiden i klubben og med ansvar for samarbejdet med den professionelle afdeling som driver 1. divisions dameholdet.

”I Ajax har vi en klar ambition om, at vores unge talenter kommer til at slå igennem på højeste seniorniveau. Det er derfor vigtigt at vi til stadighed udvikler organisationen og vi har gennem længere tid vidst, at en sportschefstilling var det næste skridt for styrkelsen af vores elite setup i Ajax København.

”Med ansættelsen af Mathias tror vi på, at Ajax kan fortsætte den gode udvikling klubben har været igennem de seneste år.,”. Mathias har en enestående viden om damehåndbold og talentudvikling og god erfaring med at træne på højeste niveau”. udtaler Sportslig ansvarlig Jan Barslev.

Mathias Berg kommer fra en stilling hos København Håndbold, hvor han har været assistent træner og talentansvarlig igennem de sidste 2 sæsoner. Herudover har han stor erfaring fra trænerjob i HIK og fra flere år i DHF´s talenttræning, ligesom han havde stor succes med DHF´s årgang 96-97 til ungdoms OL i 2013.

Mathias er i det civile Ph.d.-studerende på Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet/UCC og bosat i Valby.

”Ajax har en stor og stærk talentmasse på pigesiden og vi vil fortsætte med at udvikle vores træningsmiljø, så både nuværende og kommende spillere bliver udfordret optimalt. Vores mål er et trænings- og talentudviklingsmiljø der er attraktivt for de bedste og mest ambitiøse spillere. Vi vil skabe rammer hvor store håndbolddrømme fødes, forfølges og leves, det har Ajax og København, ja hele øst-Danmark brug for.”

Jan Barslev uddyber ansættelsen af Mathias.  ”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Mathias og den stærke trænergruppe der er rundt om eliteholdene i klubben. Jeg er sikker på at Mathias vil inspirere alle omkring sig inklusiv mig selv.”

Mathias tiltræder d. 1. august og skulle nogen have spørgsmål til ansættelsen er man velkommen til at kontakte Jan Barslev på 41415599.