Ny stregspiller til Ajax København Herre

20. februar 2021

Tobias Balsby-Pedersen, er navnet på den nyeste tilføjelse til herrernes trup.

Den 22årige (23 i morgen – tillykke med det!), knapt 2 meter høje, og +100kilo tunge stregspiller kommer til Ajax København, efter i denne sæson, at have spillet for norske Runar i Rema 1000-Ligaen.

Udover erfaringen fra bedste norske række, har Tobias tidligere spillet 1.div i Skive fH, samt prøvet sig af i ligaen for Mors-Thy Håndbold.
Vi har spurgt til Tobias’ egne tanker omkring det forstående skifte, samt lidt om hvilken spiller vi får tilført i ham:
Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af truppen og indgå i et godt setup med ekstremt gode trænere. Jeg har tilbage fra min tid på Mors haft æren af Martin og Mathias har jeg kun hørt godt om og set udrette gode ting med unge spillere i GOG. Jeg har haft gode samtaler med Ajax København og er sikker på det er det rette valg for min udvikling.
Ajax får en hårdt arbejdende spiller som altid glæder sig ekstremt meget til at møde ind til træning og kamp
!”

Vores assistent for herrerne Martin Holmgaard Pedersen har fra deres fælles tid på Mors, et indgående kendskab til vores nye stregspiller, hvorfor vi har bedt ham sætte et par ord på herrernes nyeste signing:
Tobias er en enormt arbejdsom ung mand, med en ydmyg indstilling til alt han engagerer sig i. Vi håber naturligvis at se hvorledes Tobias’ seneste sæson i Norge har sat ekstra skub i hans modningsproces, og at han fra dag ét og være med til at løfte vores kollektive niveau.
Ligeledes skal vi forsøge at hjælpe Tobias med at løfte hans eget niveau og på den måde få forløst hans fulde potentiale. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Tobias med sin indstilling og tilgang til håndbolden, kommer til at passe helt ind i de ting vi gerne vil i Ajax København.

Vi glæder os til at tage imod Tobias i Hovedstaden, og til at se ham trække i den hvide og røde Ajax København trøje.

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Direktør, Daniel Svensson, på mail ds@ajax.dk eller telefon 51909995