Pressemeddelelse Ny venstre fløj i AJAX København

20. oktober 2014

logo

København, 20/10 2014

Pressemeddelelse fra AJAX København

Det er med stor glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi med virkning fra den 1. januar 2015 har indgået aftale med den tidligere ligaspiller Morten Skou.

Sportschef Ole Christensen udtaler

– efter vores venstre fløj, Rune Spliid, af personlige årsager ønskede at ophæve sin kontrakt, rettede vi blikket ud mod potentielle spillere for at se, hvor vi – her hvor sæsonen allerede er godt i gang – kunne finde en spiller som ikke kun kan udfylde den ledige plads, men også tilføre holdet rutine og erfaring, og fortsætter

– det var derfor positivt, at vi sammen med Nikolaj Brostrøm fra People in Sport hurtigt kunne starte indledende forhandlinger med 27-årig Morten Skou fra TV Emsdetten. Morten har de seneste 5 år spillet på højeste niveau i henholdsvis den norske, den danske og senest i den tyske liga.

I marts i år – i en bundesligakamp – fik Morten en korsbåndskade i sit højre knæ. Morten har siden sin operation fulgt sin genoptræningsplan som han skulle, hvilket betyder at Morten forventes fuldt restitueret og klar til kamp fra den 1. januar 2015.
Sportschef Ole Christensen fortsætter

– med tilgang af Morten får vi en venstre fløj som ved hvad det kræver, at begå sig på højeste niveau og en spiller som er i kanon fysisk form.

 

Fakta om Morten:

Alder: 27 år
Højde: 183 cm.
Vægt: 87 kg
Tidligere klubber: Team Tvis Holstebro (ungdomsspiller), ØIF Arendal (N), Nordsjælland Håndbold, TV Emsdetten (D)

DSCN0231 (3)

Morten siger selv om aftalen

– jeg er rigtig glad for, at jeg har fået styr på min håndboldmæssige fremtid. Siden jeg i marts pådrog mig min skade, har jeg trænet og trænet og glæder mig nu til, at komme i gang i AJAX København, og fortsætter

– at min fremtid skulle ligge i AJAX København, lå ikke umiddelbart i kortene men jeg synes – efter jeg fik talt nærmere med klubben og hørte om klubbens forventning om deres tilbagevenden til håndboldligaen – at det virker som et rigtigt spændende projekt og jeg ser frem til, at være med til, at dette projekt kan lykkes.
Morten fortsætter

– jeg har sparet en masse energi op efter, at jeg er kommet hjem fra Tyskland og er allerede begyndt, at tælle dage ned til den første kamp som forhåbentligt bliver i januar måned. Jeg ser frem til, at lære folk i klubben og drengene på holdet, nærmere at kende. Dét jeg har set på banen indtil nu, i kampene hjemme mod Team Sydhavsøerne og Rækker Mølle samt ude mod HIK, ser spændende ud og jeg glæder mig til, at give mit bidrag til, at holdet kan fortsætte den gode pointhøst, slutter Morten.

DSCN0233

 

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90

Ole-Christensen-Sports-Chef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alder: 27 år
Højde: 183 cm.
Vægt: 87 kg
Tidligere klubber: Team Tvis Holstebro (ungdomsspiller), ØIF Arendal (N), Nordsjælland Håndbold, TV Emsdetten (D)

Morten siger selv om aftalen, – jeg er rigtig glad for, at jeg har fået styr på min håndboldmæssige fremtid. Jeg har siden jeg i marts fik min skade trænet og trænet og glæder mig nu til, at komme i gang i AJAX København, og fortsætter,

– at min fremtid skulle ligge i AJAX København, lå ikke umiddelbart i kortene men jeg synes, efter jeg fik talt nærmere med klubben og hørte om klubbens forventning om tilbagevenden til håndboldligaen, at det virker som et rigtigt spændende projekt og jeg ser frem til, at være med til, at dette projekt kan lykkes.

Morten fortsætter, – jeg har sparet en masse energi op efter jeg er kommet hjem fra Tyskland og er allerede begyndt, at tælle dage ned til den første kamp som forhåbentligt bliver i januar måned. Jeg ser frem til, at lære folk i klubben og drengene på holdet nærmere at kende. Det jeg har set indtil nu på banen i kampene hjemme mod Team Sydhavsøerne og Rækker Mølle samt ude mod HIK, ser spændende ud og jeg glæder mig til, at give mit bidrag til, at holdet kan fortsætte den gode pointhøst, slutter Morten.
Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90