Nyt fra klubben

4. december 2014

Kære alle

Til orientering har 1. herrer fået tilkoblet Jacob Just Mikkelsen som praktikant på fuldtid i de næste to måneder. Jacob vil have sin base på kontoret i Bavnehøj hallen, så stik hovedet ind forbi kontoret og tag godt imod ham.

Jacob vil komme til arbejde med det administrative omkring 1. herrer, herunder samarbejdet med moderklubben og 1. damer, og vi forventer at han vil komme til at indgå aktivt i projekter, der vedrører hele klubben. Planen og målet er, at Jacob efter de to måneder fortsætter sit arbejde i AJAX København i en form og omfang, som vi aftaler i løbet af praktikperioden. Jacob har sine kompetencer indenfor sportsøkonomi, gennem en bachelor i Sport & Event management, og har efterfølgende taget en kandidat i forandringsledelse hos SDU.

Samtidig vil Kasper Klein, der netop har gennemført en succesfuldt praktikperiode hos 1. herrer fortsat være tilknyttet 1. herrer, og vil være aktiv i f. m. kampafvikling og events i den forbindelse, samt i f. m. arbejdet med partnere/sponsorer.

Vi er glade for at organisationen udvikler sig og vi herigennem opbygger et stærkt fundament omkring holdet, samt tættere bånd mellem 1. herrer, moderklub og 1. damer.

Tags