NY PARTNER – A.J. MULTISERVICE

1. oktober 2021

NYT PARTNERSKAB MED A.J. MULTISERVICE

I denne uge har vi fornøjelsen af at byde velkommen til A.J. Multiservice hos Ajax København. A.J. Multiservice er ny partner omkring 1. Divisions Herrer og seneste nye medlem i erhvervsnetværket. Vi ser frem til et godt samarbejde fra Ajax Københavns side og glæder os over at A.J Multiservice finder værdi i et samarbejde og ønsker at støtte om omkring vores klub. – Mange tak for støtten og partnerskabet!

KUNDEN I FOKUS

Hos A.J. Multiservice står effektivitet og rent miljø i højsædet. Professionel rengøring til private, erhverv, institutioner og boligforeninger som dækker hele Sjælland. Leder du efter kvalitets vinduespudsning, billig rengøringshjælp, trappevask til konkurrencedygtige priser, pålidelig privat rengøring eller effektiv erhvervs rengøring, kan du altid tage en uforpligtigende snak med os.

A.J. Multiservice har dygtige medarbejdere med flere års erfaring. Vi finder stor glæde i, at skabe rene rammer for vores kunder. Vi ved hvilken værdi vi skaber, og det er der får os på arbejde hver dag. Hos os er der plads til alle, for det er vores ansvar at levere en kvalitet der holder. Vi er ikke tilfredse før I er.

A.J. MULTISERVICE TILBYDER

VINDUESPUDSNING – TRAPPEVASK – PRIVATRENGØRING – ERHVERVSRENGØRING

Besøg A.J Multiservice her og læs mere om de spændende muligheder de tilbyder.

 

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR

Kontakt Peter Møller hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
pm@partnersinssports.dk / 42231510