Nyt partnerskab – Cerama

21. oktober 2021

NYT Partnerskab med Cerama

I denne uge har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Cerama og Brit Markussen som er CEO & Adm Direktør. Cerama er ny partner omkring 1. Divisions Herrer. Vi ser frem til et fantastisk samarbejde fra Ajax Københavns side og glæder os over at Cerama finder værdi i et samarbejde og fremadrettet ønsker at være en del af vores klub.

Cerama – en verden af keramik

Hos Cerama har de en vision om at gøre keramik til en del af alle borgeres hverdag, og bane vejen for talentfulde kunstnere. Ler og keramik skaber oplevelser og samtaler. Det inspirerer både børn og voksne og giver os noget at være fælles om. Det gør hverdagen større. Cerama har siden 1975 været Danmarks førende specialforretning indenfor keramik og glas. Du kan du finde inspiration og gå på opdagelse i en verden af produkter til dine projekter, store som små. Tøv ikke med at udforske Cerama´s store udvalg i deres webshop her.

CERAMA BYGGER PÅ MERE END 45 ÅRS TRADITION

Ligesom Ajax København bygger Cerama på tradition og inspiration gennem tiden Ceramas historie starter i en lille kælder i 1975, hvor to brødre fik en idé. De ville bygge en let keramikovn i høj kvalitet, som et alternativ til de tunge og klodsede ovne, og samtidig introducere markedet for nye blyfri glasurer, som dengang var banebrydende. Mere end 45 år senere, er Cerama stadig en familievirksomhed, der brænder for keramik. Næste generation har taget over, og står i spidsen for at føre traditionen videre.

MANGE TAK FOR STØTTEN OG PARTNERSKABET

#SAMMENERVISTÆRKERE #RESULTATERMEDSOCIALTANSVAR

Kontakt Henrik Parbst hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive en del af vores stærke netværk, eller blot vil høre nærmere.
hp@ajax.dk / 41 28 45 80