Nyt Partnerskab – GoWikings.com

2. oktober 2020

 

Nyt Partnerskab

Ajax København indgår samarbejde med GoWikings.com, som er ny partner i Ajax København og erhvervsnetværket. Det er med stor glæde, at vi kan præsentere endnu en ny stærk partner i Ajax København. Netværket udvikles hele tiden og med GoWikings.com om bord, fortsætter denne gode udvikling. Vi ser frem til et godt samarbejde, velkommen til og mange tak for støtten!

E-mærket dansk webshop – GoWikings.com

GoWikings er en E-mærket dansk webshop som leverer produkter inden for både kontorforsyningsprodukter, IT og tilbehør, hobby artikler samt forbrugsvarer til både private såvel som erhverv. Vi udbygger løbende vores produktsortiment og lagerfører mange kendte brands. Vores filosofi er at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, hurtig levering samt gode priser.

Støt Ajax København hver gang du handler hos GoWikings.com

Hver gang en kunde lægger en ordre i vores webshop og skriver ”Ajax” i rabatfeltet, er de med til at støtte Ajax København.
7% af købsbeløbet (ekskl. moms) på alle ordre lagt hos GoWikings.com går direkte til Ajax København. (Gælder ikke tilbudsvarer)

Besøg webshoppen lige her – GoWikings.com

Hvorfor Ajax København?

Vi har valgt at blive partner i Ajax, fordi Ajax har et spændende aktivt erhvervsnetværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende, og det giver GoWikings nye åbninger til interessante forretningsmuligheder, nye relationer og øger vores spændende muligheder for at skabe forretning. Vi ønsker samtidig at støtte foreningslivet og sporten i det storkøbenhavnske område, som vi mener er en vigtig del af mange børn, unge og voksnes sociale hverdagsliv.

Endnu en gang velkommen til, tak for støtten og tak for at være med til at styrke vores netværk.  

Arne Duun, Salgschef GoWikings – Daniel Svensson, Direktør Ajax København (Billedet er taget inden COVID-19 restriktioner og anbefalinger)