Nyt Partnerskab – Mercoprint A/S

15. september 2020

?⚫️⚪️ Nyt partnerskab – Mercoprint A/S ?⚫️⚪️

Vi er glade for at kunne præsentere Mercoprint A/S som ny partner i Ajax København og som nyt medlem af erhvervsnetværket.

Mercoprint – Din specialist i branding

Mercoprint A/S er en handels virksomhed, som handler med alt fra visitkort, brochurer kataloger, arbejdstøj, julegaver. Alt sammen gerne med tryk på, derudover facilitere vi webshop og lagerstyringer sammen med vores kunder. Mercoprint har afdelinger i Albertslund og Fredericia samt lager i Næstved.

Mercoprint er bl.a. gået ind Ajax København for støtte op om projektet og ambitionen om, at få herreholdet tilbage i den bedste liga – København skal have et herrehold i den bedste liga!

Mercocare – Bidrager til fælles ansvar

Mercoprint tager ansvar for vores allesammens verden og arbejder dagligt med de 17 verdensmål. Under Mercoprint ligger Mercocare hvor der er fokus på NGO’ér, CSR, miljømærkninger mm., ligesom Mercorprint er ISO9001 samt ISO14001 certificeret.
“Vi gør noget ved det, vi tager vores del af ansvaret – ikke kun løs snak. De 17 FN punkter både skal og vil vi efterleve, hvis vi samarbejder, og gør en målrettet korrekt indsats – Lad os sammen gøre en forskel og gå den ekstra kilometer, lad os i fællesskab tage ansvar.” – Læs mere her.

Mercoevent – Spændende arrangementer for kunder og venner af huset

Under Mercorprint ligger ligeledes Mercoevent som løbende afholder arrangementer med kunder og venner af huset. Vi har bl.a. tidligere haft landsholdsspillere som Søren larsen og Daniel Svensson m.fl forbi vores hus. Se mere her.

Hvis I vil høre mere om Mercoprint, have besøg eller lignende kontakt da John Riisgaard.

Fra Ajax København byder vi velkommen; Vi ser frem til partnerskabet og glæder os over at kunne styrke netværket med gode partnere som Mercoprint A/S.