A-one Solutions er ny Liga partner i Ajax København

28. maj 2015

Ajax København og A-one Solutions har i dag indgået aftale om en to-årig forlængelse af samarbejdsaftalen og samtidig bliver aftalen også udbygget til en Liga partner aftale. Den nye aftale betyder at A-one Solutions leverer en komplet IT-løsning til Ajax København som dermed kan glæde sig over en professionel opgradering.

Per Horsted Simonsen, Partner A-one Solutions siger om den nye aftale: “Vi vil gerne Ajax København, da klubben er meget mere end blot håndboldhold på vej mod bedste liga.

En af grundene til at vi har valgt Ajax København er klubbens sociale engagement og motto “Resultater med socialt ansvar”. Vi har valgt Ajax København fordi de giver så meget til ”lokal” området og det vil vi gerne støtte op om, ikke bare på eliteniveau, men også det kæmpe store arbejde der udføres omkring ungdommen.

Hos A-one Solutions er vi selv på en rejse og vi vil gerne vokse sammen med Ajax København, så vores engagement forhåbentlig med tiden bliver endnu større. Vi ved, at skal man agere professionelt er man nødt til at have de rigtige værktøjer – derfor er det glædeligt at vi kan bidrage, ikke bare økonomisk men også med den rigtige IT løsning til klubben, således Ajax København kan stå endnu stærkere på vejen mod blandt andet den bedste liga.”

SmaaKlister-AOne

Den nye aftale med A-one Solutions betyder meget for den rejse vi har påbegyndt i Ajax København. A-one Solutions engagerer sig ikke blot økonomisk, men også ved at stille en IT-løsning til rådighed som ellers kun vil være muligt for almindelig erhvervsvirksomhed. Det betyder vi får stillet IT-værktøjer til rådighed som vil løfte det arbejde vi udfører i klubben op på et nyt niveau, som er vigtigt for at kunne tage det næste skridt. Det er også glædeligt at A-one Solutions har lagt vægt på vores motto “Resultater med socialt ansvar” som også er et skulderklap til hele klubben“, udtaler Mikkel Frid, kommerciel ansvarlig Ajax København.

Du kan læse mere om A-one Solutions på deres hjemmeside www.a-os.dk

Er du interesseret i at høre om partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102