OPTAKT 1 div. Damer: TMS – AJAX

15. oktober 2014

Så er vi klar igen. AJAX København besøger i aften kl. 2000 TMS Ringsted.

Efter forrige weekends irriterende men selvforskyldte nederlag til Sønderjyske, står der nu TMS Ringsted på menukortet – en kamp med flere perspektiver.

Kampene mod TMS er en del af ”Øst for Storebælt” mesterskabet, som vi – som forsvarende mestre – meget gerne vil vinde igen.

TMS er kommet rigtig godt fra start, og man ligger midt i rækken med 5 point, hvor især sejren i Roskilde og det uafgjorte resultat i Hadsten måske er kommet bag på en del af iagttagerne af 1. division damer.

Endelig er der jo i denne sæson 3 spillere på TMS holdet, som spillede i AJAX København sidste sæson. TMS har i Camilla Ryrsø fået en fin stregspiller, en hurtig gennembrudsspiller i Amanda Dahl, og en god skytte og en humørbombe i Isabella Andersen. Det er altid interessant at møde tidligere AJAX spillere.

TMS øvrige profiler er VB Lea Laursen, som både kan skyde og gå på kant og på HF spiller Tanja Laursen, som jo har huseret i både liga og 1. division i mange år.

Kigger man på AJAX Københavns tilgang til kampen så er det med fokus på eget spil. Vi skal have fuld skrue på i begge ender af banen og bruge de mange ressourcer, som vi har på holdet. Vi skal også bruge de mange nye impulser konstruktivt – noget vi arbejder målrettet med, og det bliver lidt bedre, hver gang vi træner.  Nøgleordene er spilleglæde, fart og fysik med den nødvendige omtanke.

Når man tænker over det, så er der jo ikke længere til Ringsted, end man kan lave en aftentur ud af det. Vi spiller kl. 2000, og jo flere der kommer, jo sjovere er det. Vi glæder os til at se Jer.