Optakt 1/8 pokal: AJAX København – Bjerringbro-Silkeborg

25. august 2015

Hermed bydes alle spillere, ledere, dommere, tilskuere og sponsorer velkommen til onsdagens kamp, som er en pokal 1/8-dels finale mod sidste sæsons bronze vindere fra Bjerringbro Silkeborg..

Det lyder som en hård omgang for vores meget “nye” hold, hvor der er skiftet ud på mange pladser, og ingen tvivl om, at det bliver en meget hård omgang, men vi vil naturligvis spille og kæmpe vores chance, som jo heldigvis altid eksisterer i håndbold – og specielt i Bavnehøj Arena… !!

I skal som tilskuere til at lære flere nye spændende navne på holdet i den kommende sæson, men vi synes holdet er særdeles spændende, og frem for alt virker det som en flok spillere der er fyldt med energi, lyst og evnerne til at lave en god sæson. En sæson som starter med aftenens kamp, hvor vi kommer til at spille mod en perle række af Danmarks allerbedste spillere, med Nikolaj Markussen, Michael V. Knudsen, Mads Christiansen og Nicolai Øris, blot for at nævne nogle.

support

Der er heller ingen tvivl om, at BSV satser meget på at komme i Final 4 i denne sæson, og da de samtidig starter sæsonen allerede på lørdag mod KIF Kolding København, så er det formentlig et top trimmet BSV hold, som gæster Bavnehøj Arena, og vi skal virkelig være klar i alle 60 minutter, og så må vi se, hvor langt det rækker.

Desværre mangler vi et par spillere, Mick Schubert og Jacob Wiberg, som begge sidder over med småskader, men resten er forhåbentlig klar til at sælge sig dyrt, så vi måske kan drille favoritterne fra BSV.

AJAX København – BSV fløjtes i gang kl. 20.00, men allerede kl. 18.00 fløjtes en anden 1/8-finale i gang i Bavnehøj Arena. Det sker når AJAX København 1. damer møder ligaholdet Randers HK. – Så kom tidligt og få to kampe i Bavnehøj Arena!

God kamp til alle!

/Torben Nielsen, cheftræner.

torben nielsen

 

Billeder af Rasmus Lykke, LokalUpdate