Optakt: AJAX København – IK Skovbakken

4. september 2015

Første kamp i sæsonen… en sæson i 1. division som alle har kaldt den bedste række i flere år, hvor bredden og styrkeforholdet mellem holdene er mere jævnbyrdige end i mange år..

Det lyder rigtig spændende og det bliver rigtig spændende tror jeg. Samtidig betyder det også, at alle hold skal være klar fra starten, og vi ved også, at som hold er man altid i tvivl om, hvordan man selv står rustet, når der spilles “rigtig” kamp, og træningskampene ligger bag os.

Vi har selv fået tilført nogen rigtig spændende spillere til truppen, og vi er fortrøstningsfulde, spændte og ivrige for at komme i gang, og samtidig tror jeg ikke at lørdagens kamp bliver specielt velspillet, men forhåbentlig kan vi vise, at Bavnehøj Arena er et meget svært sted at komme til, og vi går selvfølgelig benhårdt efter 2 point i dagens kamp mod Skovbakken.

Det bliver svært, og der er ingen tvivl om, at Skovbakken kommer med en masse energi, fart og vilje, ligesom de i forhold til sidste år har skiftet ud på trænerposten, og det betyder som altid nye ideer og ny inspiration til spillerne, så ingen tvivl om, at Skovbakken vil gøre alt for at hente point i lørdagens kamp.

Hermed bydes velkommen til alle.

Torben Nielsen, træner.

Torben Nielsen