Optakt: Ajax København – Odense Håndbold

3. november 2017

Ligadamerne får besøg af stjernerne fra Odense

Ajax København – Odense Håndbold, Fredag den 3. november kl. 19.00, Bavnehøj Arena Enghavevej 90, 2450 København SV.

Så er det tid til håndbold i Bavnehøj Arena igen. Odense Håndbold gæster vores damer i denne omgang. Cheftræner Dennis Bo Jensen har lavet følgende optakt til kampen.

I dag skal vi op imod en af de allerstørste forhåndsfavoritter før sæsonen Odense Håndbold. Odense har op til denne sæson styrket truppen markant med flere danske landsholdsspillere. De kan derfor næsten mønstre et rent dansk landshold i startopstillingen. I flæng kan nævnes Trine Østergaard, Mette Tranborg, Mie Højlund, Katrine Heindahl, Althea Reinhardt og den største stjerne Stine Jørgensen. Der er altså mulighed for at komme og se nogle af de spillere, som vi alle skal heppe på til VM i december måned.

Vi skal forsøge at rejse os igen, efter en skidt 1. Halvleg i Silkeborg, hvor vi ikke ramte niveau. Vi har brugt ugens træninger på at få bearbejdet skuffelsen. Og vi glæder os til at få lov til at spille imod nogle af de allerbedste danske spillere, og et hold med store ambitioner.
Vi skal ud og vise noget aggresivitet og forsøge at stikke nogle af Odenses storskytter, uden at vi får givet for meget plads til de hurtige boldsspillere holdet også råder over. Angrebsmæssigt skal vi tage den gode tålmodighed med videre, og vi ser på tavlen at vi nu i to kampe i træk har formået at score flere end 20 mål.

Vi lover alle, som kommer i hallen at vi vil vise en masse fight, vilje og gejst. Så drop Vild Med Dans og kom i hallen, vi lover, vi vil gøre alt for at byde Odense op til dans!

 

Billetpriser:

Voksen: 75 kroner

Børn under 12 og Pensionister: 35 kroner

Cheftræner Dennis Bo Jensen