Optakt: Ajax København – Ringkøbing Håndbold

19. januar 2018

Optakt HTH GO Ligaen Ajax København – Ringkøbing Håndbold, lørdag den 20. januar 15.00 Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

I optaktskrivet her, kan du læse cheftræner Dennis Bo Jensens tanker til kampen i morgen:

Imorgen står damerne overfor et vaskeægte bundopgør, når vi tager imod gæsterne fra Ringkøbing. Så det bliver helt sikkert en kamp med stor nerve, hvor vi vil sætte alt på et bræt.

Vi har i denne uge snakket meget om, at vi skal forsøge at komme hurtigere igang i kampene, og ikke starte med at sætte os under et unødigt pres, ved at komme bagud. Dette oplevede vi også i den første kamp imod Ringkøbing, hvor de hurtigt var foran med en del mål.

Ringkøbing er et hold, som har nogle rutineret bagspiller, som styrer deres spil og så har de to gode målvogtere, blandt andet Natascha Clausen, som har spillet nogle år i Ajax som ungdomsspiller

Vi har i ugen op til kampen igen valgt at fokusere på os selv og på udvikling af vores eget hold, snarere end at kigge på hvilke modstander, vi står overfor. Det handler derfor for os om at kigge indad, og se om ikke vi kan sætte 60 gode minutter sammen, således at vi kan se hinanden i øjnene efter kampen. Så må vi efterfølgende kigge på resultattavlen og se hvad den kaster af sig.

Vi håber på, at en masse vil komme forbi Bavnehøj hallen og støtte os, det får vi i den grad brug for. Vi lover en masse fight og stor nerve!

Cheftræner, Dennis Bo Jensen