Optakt: Ajax København – Silkeborg-Voel KFUM

11. januar 2018

Optakt: HTH GO Ligaen Ajax København – Silkeborg-Voel KFUM lørdag den 13. januar klokken 16.15, Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Ligadamerne er ved at være klar til årets første hjemmekamp, som spilles på lørdag. Cheftræner Dennis Bo Jensen kigger frem i mod lørdagens kamp, som er en del af dobbeltarrangement med herrerne:

 

På lørdag får ligadamerne besøg af gæsterne fra Silkeborg-Voel. Vi glæder os til endnu en gang at byde folk velkomne til et dobbeltarrangement i Bavnehøj.

Det er en kamp vi går ydmygt til. Vi var glade vores præstation i mandags, men samtidig enormt ærgerlige over, at det ikke kastede point af sig.

Minderne fra sidste kamp imod Silkeborg er ikke alt for gode, her formåede vi aldrig at ramme det niveau, vi gerne vil, så på den baggrund er vi revanchesultne efter at vise os frem fra vores bedste side.

Silkeborg er et hold, der ikke sparer på tempoet, de spiller lynhurtigt og vil gerne hurtigt frem af banen. Så vi skal være i stand til at tage imod det tryk, de vil lægge i denne fase og ellers stå imod deres hurtige angrebsspil, hvor især deres krydsspil volte os problemer i den første kamp.

Vi har selv haft en god træningsuge, og stemningen i truppen er præget af en stor håndboldglæde samt et meget fokuseret arbejde, som pigerne udfører hver dag til træning. Vi glæder os til at vise dette frem på hjemmebane, hvor vi syntes vi har vidst mange gode momenter, men ikke formåede at sammensætte det til 60 gode minutter.

Vi håber, at mange vil blive i hallen efter herrernes kamp og lover alle at vi vil vise fight og glæde.

Cheftræner Dennis Bo Jensen