Optakt: Ajax København – TTH Holstebro

16. februar 2018

Optakt: HTH Go Ligaen Ajax København – TTH Holstebro, lørdag d. 17 februar kl. 15.00 Bavnehøj Arena Enghavevej 90, 2450 København SV.

I dag er der besøg fra Holstebro. Rækkens nummer 8 gæster Bavnehøj Arena i en kamp, hvor vi håber at pigerne kan ét eller begge på point.

Efter en stime af gode præstationer, måtte Ajax pigerne i seneste kamp tage hjem fra Randers med et stort nederlag på 31-16, efter en skidt 2. halvleg.

TTH derimod tager en stor sejr med fra Ringkøbing, hvor de vandt med hele 22-36, så vi forventer at TTH kommer med en stor portion selvtillid til København.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om Kampen:

Vi glæder os til at skulle op imod et godt TTH hold. De spiller en frisk omgang håndbold, hvor de står godt i deres forsvar og løber en god kontra. For os handler det om at se om vi kan høste frugterne af hårdt arbejde med vores angrebsspil. Og samtidig få vores forsvar og samarbejde med målvogterne op at stå.

Dennis Bo må desværre se bort fra de skadede fløjspillere Kathrine Kubicki og Ditte Bach Andersen, til gengæld har vi U18 spilleren Sylvie Gamys med i truppen, der i sidste kamp kom på måltavlen.