Optakt: Damerne drager til Silkeborg

5. september 2018

Optakt: Svær udekamp i vente

Liga damerne tager turen over storebælt endnu en onsdag, hvor Silkeborg-Voel venter i JYSK Arena.

1-måls nederlaget i lørdags til Randers, var en hård en at sluge, men skuffelsen er lagt bag og pigerne er klar til at spille med om pointene i Silkeborg.

Sæsonstarten har trods 0 point været fin. Med lidt mere held kunne Ajax pigerne sagtens have haft maximum point på nuværende tidspunkt, men sådan skulle det ikke være.

Det er derfor en sulten flok, der indtager JYSK Arena i aften, med troen om at de første point ryger ind på kontoen i dag. Forsvaret har stået godt i de to første kampe og kan der findes nogle flere mål i angrebet, så er sejren helt sikkert inde for rækkevidde.

Cheftræner Dennis Bo Jensen ser frem til opgøret:

“I dag drager vi på endnu en udebanetur, når turen går til Silkeborg. Silkeborg-Voel har et meget spændende hold, der er skiftet en del ud siden sidste år. Men især bagkæden ser virkelig spændende ud, hvor de har fået tilført to store navne i Susann Müller og Jane Schumacher. Vi ved Silkeborg er et hold med meget fart, og det så vi også da de senest udraderet Ringkøbing. Så vi skal lykkes med at få stoppet deres kontraspil.”

Der er kampstart i JYSK Arena klokken 18.30 og du kan følge kampen live på www.tophaandbold.dk

Cheftræner Dennis Bo Jensen