Optakt: Damerne i kamp mod Aalborg om afgørende point

22. februar 2019

Optakt: EH Aalborg – Ajax København

Lørdag den 23. februar 15.00 Nr. Sundby Idrætscenter

Lørdag er der to livsvigtige point på spil for begge hold, når Ajax København tager nordpå til Nr. Sundby Idrætscenter for at spille imod EH Aalborg.

Selvom der er mest pres på EH, der aktuelt er på ligaens sidsteplads, så er pointene også vigtige for Ajax. En sejr vil skabe et hul på 7 point ned til sidstepladsen, som betyder en direkte nedrykning til 1. division. Dette med kun 3 spillerunder tilbage, dermed vil en direkte nedrykning ikke komme i spil.

Men EH Aalborg er et rigtig godt hold, som med lidt mere held og kynisme nemt kunne have haft nogle flere point. Netop EHs styrke oplevede vi da de gæste Bavnehøj Arena i efteråret og baskede os ud af hallen med 10 mål. Derfor er det en flok Ajax spillere, der hungrer efter revanche.

Cheftræner Dennis Bo Jensen siger om kampen:

“Imorgen drager vi til Aalborg på årets længste udebanetur. Vi har stor respekt for Aalborg, der har spillet mange fine kampe efter jul, senest med et etmålsnederlag i Viborg. Aalborg er et hold med en rigtig god bagkæde, som vi skal forsøge at få dæmmet op for. Vi er samtidig revanchelystne fra den første kamp, der bød på sæsonens ringeste præstation fra vores side.”

Vi håber at se et par Ajax ansigter i Aalborg i morgen 🙂