Optakt Damerne kæmper om overlevelse i ligaen

20. april 2018

Optakt HTH GO Ligaen kvalifikation: Ajax København – SønderjyskE

Lørdag den 21. april kl. 15.00 Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

I morgen gælder det den første ud af 3 kampe for vores unge talentfulde damer, om en plads i HTH Go Ligaen den kommende sæson.

SønderjyskE er modstanderen, og SønderjyskE har trods deres status som 1. divisionshold, en rigtig stærk trup, som vi glæder os til at byde velkommen på Vesterbro i morgen!

Cheftræner Dennis Bo Jensen har følgende ord om kampen:

“I morgen skal vi endelig i kamp igen, efter 5 ugers pause, siden vi sidst spillede kamp inde i Frederiksberg Hallen.
Det bliver kulminationen på en lang sæson, hvor vi selv føler, at vi har trænet godt, og løbende har udviklet os både individuelt og som hold.
Siden sidste kamp har vi brugt den lange kamppause på at fokusere på det fysiske, mens vi samtidig har forsøgt at holde timingen i spillet ved at spille to træningskampe imod U16 drenge og samtræning med både TMS og København. Vi føler, at vi har fået brugt periode optimalt, og spillerne har formået at holde intensiteten oppe. 

Vi føler os derfor velforberedte til kampene, men ved samtidig at vi nok skal bruge lidt tid på at komme ind i kampen.

Vi håber på at der vil komme en masse i hallen og støtte os op i, hvad der for os er sæsonens finaler, og nogle kampe hvor vi virkelig ønsker at brænde igennem”

Der er i forbindelse med kampen rigtig mange fede konkurrencer. Sportyfied og JK TRYK er gået sammen om at du kan vinde en original Ajax København spilletrøje.

Faxe Kondi sætter 240 flasker Faxe Kondi på højkant til den der kan ramme overliggeren 4 gange på 1 minut, samt 4 rammer Faxe Kondi Booster til den der vinder en straffekastkonkurrence mod den tidligere landsholdskeeper Peter Nørklit.

Så vi håber at se dig til kampen i morgen!