Optakt DS1: Ajax København – Randers HK

25. august 2015

Så er vi klar igen !!! – Ajax København DS1 skyder sæsonen i gang med et brag af en kamp onsdag aften kl 1800 i Bavne, hvor vi får besøg af Randers HK til en kamp i 1/8-dels finalen i Santander Cup’en.

Vi har henover den sidste måneds tid været i fuld gang med at forberede den kommende sæson, og her 2,5 uger før sæsonstart, får vi muligheden for at teste os selv af mod Randers HK – et af landets bedste hold.

Vi ved godt, at det er vores gæster, som har favoritværdigheden, men vi giver os ikke uden kamp. Sådan har det egentlig altid været, og det har også været sådan i vores optakt, hvor vi har mødt danske, kinesiske og tyrkiske hold fra øverste hylde: Kina A-landshold, Viborg, Muratpasa og her i sidste uge Trabzon Zagnoz langt væk i det østlige Tyrkiet. Vi har tabt mere end vi har vundet, men vi har udviklet os hver gang.

Vi har, som det nok er de fleste bekendt, fået en del nye spillere, ligesom vi har sagt farvel til lidt flere, end vi egentlig havde planlagt, men nogen gange sker der ting, som man ikke lige havde forudset. Vi synes dog i al beskedenhed, at vi har fået et rigtig godt hold, som allerede har fundet sammen både på og udenfor banen, og vi glæder os til at komme i gang, sådan rigtig for alvor.

Vi glæder os til at byde velkommen til Randers HK, som igen i år har et hold med rigtig mange danske og udenlandske profiler, men vi glæder os ligeså meget til at byde alle Jer andre velkommen i Bavne til første akt i en ny og spændende sæson.

John Johansen – sportschef siger om kampen: ”Efter en opstart, hvor holdet har arbejdet hårdt og målrettet på at blive klar til den nye sæson – både fysisk og spillemæssigt, glæder vi os til se, hvor langt vi er kommet. Kampen mod Randers bliver en fin test og alle tiders mulighed for at få en god håndboldoplevelse for både spillere og tilskuere – ja det kan kun blive en fest onsdag aften i Bavne.”

Det bliver et brag af en kamp, og for dem af Jer, som ikke kan få håndbold nok, er der efter DS1 kampen nok en forestilling af de helt store, når Ajax Herrer tager imod BSV kl. 2000 – også i Bavne.

Vi ses i Bavne – det vil være rigtig surt at gå glip af årets første håndboldbrag.